До законопроєкту щодо мобілізації надійшло вже понад 2500 правок - Костенко

Читать на русском

До законопроєкту щодо мобілізації надійшло вже понад 2500 правок — Костенко

До законопроєкту щодо мобілізації надійшло вже понад 2500 правок — Костенко

Народні депутати вже подали до другого читання законопроєкту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку" (№10449) понад 2,5 тисячі правок.

Про це повідомив секретар Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки, полковник Служби безпеки України Роман Костенко (парламентська фракція “Голос”).

“Станом на зараз до другого читання законопроєкту про мобілізацію надійшло 2527 правок. Їхня кількість ще може змінитися”, — зазначив він.

Секретар Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони і розвідки висловив думку, що оборонний комітет розпочне напрацьовувати відповідний проєкт закону до голосування у другому читанні вже наступного тижня, однак наголосив, що це не остаточне рішення.

“Спочатку необхідно ознайомитися з остаточною кількістю правок, сформувати порівняльну таблицю, а потім розпочинати розгляд. Комітет ще не визначився, коли це відбудеться. Не думаю, що цього тижня. Можливо, наступного”, — додав Костенко.